Webinar

Роль і повноваження Асамблеї держав-учасниць Римського статуту МКС як “виконавчого” і “законодавчого” органу МКС як “міжнародної організації

Приєднуйтесь до нас, віртуально, 25 березня 2024 року, у понеділок, о 18:00 за центральноєвропейським часом, на вебінарі на тему: “Роль та повноваження Асамблеї держав-учасниць (АСУ) Римського статуту МКС як “виконавчого” та “законодавчого” органу МКС як “міжнародної організації”. Тема буде представлена Девідом Донат-Каттіном, ад’юнкт-професором міжнародного права в Центрі глобальних справ Нью-Йоркського університету (NYU) (з 2012 року по теперішній час), викладачем міжнародного права та права міжнародних організацій у Веронському університеті, Італія.

Другим спікером буде Сільвія Фернандес де Гурменді, Президент Асамблеї держав-учасниць Римського статуту Міжнародного кримінального суду (МКС) 2020-2023, колишня суддя та Президент МКС (2009-2018, 2015-2018), кар’єрний дипломат з понад тридцятирічним досвідом роботи в галузі міжнародного кримінального права, гуманітарного права та права прав людини.

Вебінар зосереджений на аналізі деяких критичних елементів функціонування АКС, які повинні підвищити її ефективність та результативність у застосуванні Римського статуту.

Модератором зустрічі буде професор Павло Вілінський, професор Університету Адама Міцкевича в Познані, голова Фундації “Соняшники”.

Вебінар відбудеться англійською мовою.

Будь ласка, зареєструйтеся за наступним посиланням:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_MW8drLiYQjuGTm-2FwqOJg